Music

Die Antwoord keert terug met 'Fok Julle Naaiers'

  1. Newschevron right
  2. Die Antwoord keert terug met 'Fok Julle Naaiers'
Dat Die Antwoord gestoorde video's maakt, wordt weer onderstreept met de clip van 'Fok Julle Naaiers'. Keiharde teksten, agressieve mannen en enge figuren zijn de hoofdingrediënten van de videoclip. De bijbehorende track wordt gratis ter download aangeboden, omdat het ter promotie dient van het aankomende TEN$ION album.

Die Antwoord ontving een financieel aantrekkelijk aanbod van Interscope Records, om het album uit te brengen, maar wees het uiteindelijk af. De platenmaatschappij wilde zich bemoeien met de muziek op TEN$ION, zodat het meer mainstream zou gaan klinken. Zo vonden ze Fok Julle Naaiers te hard als eerste release. Voor groepsleden Ninja en Yo-Landi was dit ondenkbaar. "Dus zeiden wij: Weetje wat, koop maar iets moois van dat geld... wij gaan ons eigen ding doen. Doei!" In de onderste video legt Ninja de situatie precies uit.

Volgens de website BoingBoing.net gaat Die Antwoord het TEN$ION album uitbrengen via hun eigen onafhankelijke label 'ZEF RECORDZ'. De tracks worden online verkocht, maar ook via flash drives. Er zullen geen albums op cd uitgebracht worden. Dat vindt de groep even ouderwets als het lanceren van films op videobanden.

Die Antwoord - Fok Julle NaaiersSter advertentie
Ster advertentie