Music

Fresh Friday: 5 tunes om het weekend lekker mee te beginnen

foto: Spotify
  1. Newschevron right
  2. Fresh Friday: 5 tunes om het weekend lekker mee te beginnen

Het is vrijdag en dat betekent weer heel veel nieuwe tracks! Meer nieuwe releases? Check de FunX Fresh playlist op Spotify voor de volledige lijst!

Lijpe - Als Het Fout Gaat

Lijpe "kondigde" een paar dagen van te voren aan dat hij een album zou droppen. Vandaag is het uit het niets gelanceerd. Fastlife is de opvolger van Andere Leven. Er staan FT's op die je mag verwachten (Boef, Ismo) maar ook verrassingen als S10 & Ares.

Ed Sheeran Ft. Travis Scott - Antisocial

No. 6 Collaborations Project is het collabo album van Ed Sheeran wat al een tijdje werd verwacht. Eerder zagen we al singles met Justin Bieber & Khalid. De rest van de line-up is ook heftig! Het gaat van Travis Scott & Eminem naar Stormzy, Bruno Mars & Paulo Londra.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kevcody Ft. Priceless & Bokoesam - African Queen

Kevcody is pas getekend door Artsounds. Muzikaal gezien slaat hij ook een nieuwe weg in! Kev heeft ervoor gekozen om zich volledig te richten op Afro Vibes! Het eerste nieuwe wapenfeit is African Queen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kosso Ft. Dorentina - Pak Koh

Een van de weinige muziekkoppel in de Nederlandse urbanscene dropt samen weer een single. Als je het niet verstaat: naast Engels en Nederlands zit er Albanees in de tekst. Kosso noemt zich de koning van het Zuiden, en werkt nu volledig independent. Als je goed luistert hoor je wellicht nog invloeden uit een andere tune erin terugkomen...

Famke Louise Ft. Poke - Faka

Alleen Wij met Numidia gaat nog superlekker, toch is het tijd voor een nieuwe Famke Louise release. De clip werd al een tijdje geteased en nu is de track uit. Famke kan rekenen op een bijdrage van Poke op Faka.

PLAYLIST

Meer nieuwe tracks luisteren? Check hier de volledige FunX Fresh-playlist:

Ster advertentie
Ster advertentie