Music

Perquisite lanceert clip van titeltrack Nederlandse film LOTUS

  1. Newschevron right
  2. Perquisite lanceert clip van titeltrack Nederlandse film LOTUS
Perquisite lanceerde onlangs de videoclip van het nummer 'I Rely On Me'. De track is een samenwerking met zangeres Renske Taminiau en is terug te vinden op Perquisite's solo-album Across. Tevens dient het als titeltrack van de film LOTUS.

"Het nummer gaat over dat je terug bij jezelf komt en ook vrede hebt met je situatie. In elk geval jezelf opnieuw terugvinden, daar gaat het over", aldus Perquisite.
LOTUS
I Rely On Me is uit de kast gehaald als titelsong van de film LOTUS die op het Nederlands Filmfestival in première gaat. In de film van Pascale Simons draait het om een aantal personages die in dezelfde stad wonen. Zo zien we een dochter van een moeder met euthanasiewens, een invalide voetballer, een familieman met een dubbelleven, een stel dertigers en een gescheiden gezin met een autistische zoon. Buiten het feit dat ze in dezelfde stad leven, hebben ze meer gemeen dan je in eerste instantie zou denken.

De cast bestaat onder andere uit Monic Hendricx, Edda Barends, Chris Zegers, Georgina Verbaan, Jack Wouterse en Birgit Schuurman. Voor de volledige cast surf je naar de website van LOTUS.

Ster advertentie
Ster advertentie