Music

Nooit uitgebrachte tracks Suge Knight worden geveild

  1. Newschevron right
  2. Nooit uitgebrachte tracks Suge Knight worden geveild
Opnames van Tupac Shakur, Snoop Dogg en Death Row artiesten worden volgende week geveild. Het gaat om opnames die nog nooit zijn uitgebracht. Op 15 januari begint de veiling van de catalogus van platenlabel Death Row.
Knight moest de catalogus in 2006 afgeven toen hij bankroet verklaard werd. Hoewel eerdere deals niet doorgingen, moet de ontdekking van "duizenden" nieuwe tracks weer beweging in de zaak brengen.

Sommige potentiƫle bieders zijn echter bezorgd om de mogelijke reactie van Suge. Ze verwachten dat de verkoop lastig gaat verlopen. Ze vermoeden dat hij denkt dat de catalogus nogsteeds van hem is.

Lydia Harris hielp in het verleden met het opzetten van Death Row. In 2007 had ze Knight voor de rechter gesleept. Suge moest van de rechter een bedrag van 107 miljoen dollar aan haar betalen. In het Engels zei de ex-eigenaar tegen haar: "You death, b*tch". Harris gaf de bedreiging aan bij de jury maar het had voor Suge geen verdere consequenties.

Inmiddels heeft Lydia haar eigen platenlabel 'Lady Boss Entertainment' opgezet. Bovendien werkt ze momenteel ook aan een boek 'Married to the Game'. Hierin geeft ze details over haar ervaringen bij Death Row. Ze zei dat het boek aangeeft 'waar de lijken begraven zijn'. Harris zegt verder niet bang te zijn van Suge.


Fotos Lydia HarrisSter advertentie
Ster advertentie