Music

Suzanna Lubrano meets Left Eye

  1. Newschevron right
  2. Suzanna Lubrano meets Left Eye
De distributiedeal die de Rotterdamse Suzanna in de VS heeft getekend, werpt zijn vruchten af. Op de Amerikaanse editie van haar album Saida komt een 'duet' met de overleden TLC-rapper Lisa 'Left Eye' Lopes. Ook zullen er enkele video’s verschijnen.
De link met Lisa Left Eye is makkelijk te verklaren. Lisa’s vader was net als Suzanna ook van Kaapverdische afkomst. De track met Left Eye wordt gevormd door haar raps, waar zouk omheen is gecomponeerd. Beluister de preview!

Op verzoek van de broer en zus van Left Eye, doet Suzanna ook mee op het in oktober te verschijnen album van Left Eye. Daarop zullen veelal nooit eerder uitgebrachte tracks /raps van haar staan. De samenwerking van Lisa Left Eye Lopes en Suzanna klinkt zo:Naast dit alles komt er een clip van Love So Good en ook het nummer met Left Eye krijgt een bijbehorende clip. Hiervoor worden unieke beelden van Left Eye gebruikt uit Honduras, het land waar ze is verongelukt. In een interview met FunX liet Suzanna al iets van deze samenwerking doorschemeren.

{youtube}ZwT1cOAhXig{/youtube}
(Suzanna's Release Party, 31 januari 2008)

In de tussentijd wordt Taxi als mogelijke opvolger van Love So Good gepromoot. Voor de clip van Taxi wordt videomateriaal gebruikt van Suzanna in Mozambique. Daar mocht zij dit jaar nog een platina-album in ontvangst nemen voor haar cd Tudo Pa Bo.

Wil je Suzanna live zien, dan kan dat op het Haagse Binnenhof Festival (27 t/m29 augustus).
Ster advertentie
Ster advertentie