Music

Justin Bieber en Mariah Carey nemen kerstnummer op

  1. Newschevron right
  2. Justin Bieber en Mariah Carey nemen kerstnummer op
Mariah Carey bevestigt met een video dat ze een kerstlied heeft opgenomen met Justin Bieber. Het gaat om een nieuwe versie van haar legendarische kerstplaat 'All I Want For Christmas Is You'. De remake komt te staan op Justin's aankomende kerstalbum 'Under the Mistletoe'.

De zangeres verheugt zich nu al op de release. "Ik denk dat velen van jullie verrast zijn en nog meer verrast worden als jullie het horen." De afgelopen dagen was op de Twitter van Justin Bieber al vele malen te lezen hoe geweldig het album klinkt. Hij raakt er maar niet over uitgepraat.

Op het kerstalbum 'Under the Mistletoe' werkt Justin Bieber samen met onder andere Boyz II Men, Usher en Busta Rhymes. De komende weken worden nog meer namen van samenwerkende artiesten verwacht. Van ieder verkocht album gaat één dollar naar een goed doel.



De samenwerking tussen Justin Bieber en Mariah Carey komt op een opvallend moment. Justin's landgenoot Michael Bublé releast dit jaar namelijk ook een nieuwe versie van All I Want For Christmas.

Ster advertentie
Ster advertentie