Music

Gaat Diddy samenwerken met Barack Obama?

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Gaat Diddy samenwerken met Barack Obama?

Diddy staat aan het hoofd van de platenmaatschappij Bad Boy Records, waar onder andere French Montana bij getekend is. De platenbaas, die eigenlijk Sean Combs heet, is zo'n 280 miljoen dollar waard en doet graag zaken. Diddy plaatste vandaag een foto met Barack Obama, met wie hij een (business)meeting had.

Gesprek

Uit de foto en het onderschrift is de reden voor de meeting tussen Sean Combs en Obama niet duidelijk. Het is dus niet zeker of de twee zaken met elkaar gaan doen. Toch is Diddy erg enthousiast over de meeting. Zo zette hij onder de foto: "Deze week was een goede week. Shout out naar de koning @barackobama!!! #blackexcellence"

Problemen aanpakken

French Montana deelde de foto via Twitter. Volgens zijn bericht zouden Combs en Obama problemen gaan aanpakken. "Grote broer komt in actie." Volgens vele fans zou de platenbaas de ex-president gaan helpen met zijn Obama Foundation. Diddy heeft zich in het verleden ook veel beziggehouden met liefdadigheid. Zo doneerde hij onder andere veel geld voor orkaan Harvey en zat hij in het in het telefoonteam tijdens de televisiemarathon voor de orkaan (waar geld werd ingezameld voor de slachtoffers van orkaan Harvey).

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie