Music

Janet Jackson rouwt jaar lang in zwart

  1. Newschevron right
  2. Janet Jackson rouwt jaar lang in zwart
Janet Jackson gaat een jaar lang rouwen door alleen zwarte kleding dragen. Dit doet de zangeres als eerbetoon aan haar overleden broer Michael.

De 43-jarige Janet had een speciale band met haar oudere broer die op 25 juni overleed. Daarom zou ze van plan zijn om tot 25 juni 2010 alleen nog maar te verschijnen in zwarte kleding als een teken van respect richting Michael.

Laarzen veiling
Gisteren was Janet nog aanwezig op een feest waar geld werd ingezameld voor de bestrijding van AIDS. Ze liet daar laarzen van Michael veilen die hij zou dragen tijdens zijn 'This Is It' comeback tour.

Jermaine verdient geld aan broer
Ondertussen wordt haar broer Jermaine Jackson verweten dat hij tribute concerten geeft om snel geld te verdienen over de rug van zijn overleden broer."Dat is absurd," zegt Jermaine. "Dit is het meest belachelijke nieuws dat ik ooit heb gehoord. De concerten hebben niets met geld verdienen te maken. Het gaat erom dat we de legende, die Michael was, in leven houden."

En Jermaine gaat verder: "Het begon allemaal met de Jackson 5 die wij met de hele familie opgericht hebben. Dat was het fundament van Michael succes, van Janet's succes en van alle anderen. Hoe kunnen wij dan in godsnaam geld verdienen aan Michael als we het zelf ooit gecreƫerd hebben?"

Familie Jackson neemt afscheid van Michael

Ster advertentie
Ster advertentie