Music

Becky G en Natti Natasha over sexy clip 'Sin Pijama' en hun succes

foto: YouTube/Becky G
  1. Newschevron right
  2. Becky G en Natti Natasha over sexy clip 'Sin Pijama' en hun succes

Becky G en Natti Natasha kennen elkaar nog maar net, maar als je ze samen ziet dansen zou je dat niet zeggen. De twee latina's releasten eerder deze maand de video van hun gezamenlijke single Sin Pijama en kwamen voor Vevo samen om hun succes, hun seksualiteit en de nieuwe clip te bespreken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zonder pyjama

Sin Pijama is iets langer dan een week uit, maar heeft nu al ruim 54 miljoen views op YouTube. Ondanks hun bekendheid blijft er volgens de supersterren een groot verschil tussen hen en hun mannelijke collega's als Ozuna en Enrique Iglesias als het aankomt op praten over seks.

"Toen ik een tv-optreden in Spanje gaf, vroegen ze mij zelfs of ik een paar woorden van het nummer kon veranderen", vertelt Becky G. "Terwijl ik niet letterlijk een vies woord zeg in de tekst [...] Ik heb het wel gedaan uit respect voor de organisatie, maar vervolgens waren we door het hele land trending, omdat mensen het seksistisch vonden dat ik mijn tekst moest aanpassen."

sexy

Becky G noemt zichzelf en Natti Natasha pioneers, omdat zij met Sin Pijama laten zien dat vrouwelijke latinasterren ook samen "de schijnwerpers kunnen delen". En dat ze sexy kunnen zijn, zonder het er te dik bovenop te leggen. Natti Natasha noemt de clip een feestje en Becky G "een mannenfantasie".

Ster advertentie
Ster advertentie