Music

Xbox fans boos over uitgestelde lancering

  1. Newschevron right
  2. Xbox fans boos over uitgestelde lancering
Microsoft heeft Xbox fans uit acht landen afgelopen woensdag zwaar teleurgesteld. Het bedrijf vertelde dat de lancering van hun nieuwe console in deze landen wordt uitgesteld naar 2014. Bij dit groepje horen ook Nederland en België. De mensen gingen volgens Gameking Boris los op verschillende fora en Twitter. Ze zijn zwaar teleurgesteld in Microsoft.
Splinter Cell Blacklist
Over een week kan je vijanden weer besluipen als sluipschutter in de nieuwe Splinter Cell Blacklist. De kersverse game heeft volgens Boris een goed verhaal en ziet er bovendien schitterend uit. Vooral de Wii U versie viel in goede aarde bij de game journalist. "Die versie is tof, die maakt goed gebruik van de Wii U gamepad," aldus Boris.

Saints Row 4
Saints Row moet maar net in je straatje passen en Boris is er zelf niet zo'n fan van. Het is een over de top actiespel met een raar verhaal en aparte humor. Daarentegen kent Boris wel verschillende mensen die niet weg te slaan zijn bij het spelen van een potje Saints Row. Deel vier wordt op 23 augustus gelanceerd.




Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.




Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie