Music

Dido en A.R Rahman releasen video van oscarnominatie If I Rise

  1. Newschevron right
  2. Dido en A.R Rahman releasen video van oscarnominatie If I Rise
Dido en de Indiase producer A.R Rahman hebben de videoclip van hun oscar-genomineerde track If I Rise uitgebracht. Het nummer staat op de soundtrack van de film 127 Hours, één van de grote kanshebber op een Oscar. Voor A.R Rahman is het alweer zijn tweede nominatie voor Best Song. De eerste keer won hij het beeldje met het nummer Jai Ho.

Dido en A.R Rahman werden gevraagd om op te treden tijdens de uitreiking van de Academy Awards, maar de zangeres heeft moeten afzeggen. Dido is namelijk al een aantal maanden zwanger. Haar plaats wordt ingenomen door Florence Welch.

Nieuw album

De afgelopen tijd is er weinig nieuws rondom Dido geweest. De zangeres was namelijk hard aan het werk voor haar vierde album die gepland staat voor het einde van dit jaar. Al is er nog een kans dat het uitgesteld wordt naar 2012. De zangeres werkt met Greg Kurstin aan het album. Hij is de man achter vele grote hits van Lilly Allen.

Jai Ho!

De muzikale duizendpoot A.R Rahman kennen de meesten van ons sinds de film Slumdog Millionaire. Hij produceerde het succesvolle nummer 'Jai Ho' voor de Pussycat Dolls. A.R Rahman werd hiermee de eerste Indiase producer die een Oscar won voor Best Song. Doet hij het succes dunnetjes over met zijn nieuwe productie 'If I Rise'?

Dido & A.R Rahman - If I Rise


Ster advertentie
Ster advertentie