Music

Kendrick Lamar en Rich the Kid slopen Lamborghini tijdens optreden The Brit Awards

  1. Newschevron right
  2. Kendrick Lamar en Rich the Kid slopen Lamborghini tijdens optreden The Brit Awards

Als er één rapper is die telkens weer indruk weet te maken met zijn performances is het wel Kendrick Lamar. Na zijn veelbesproken optreden tijdens de Grammy's, wist hij gisteren weer iedereen stil te krijgen met zijn performance tijdens The Brit Awards.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Veel geweld

Kendrick Lamar staat op een glazen box met daarin een oranje Lamborghini als achter hem de tekst ''This Is Another Satire by Kendrick Lamar'' verschijnt, waarmee hij refereert aan zijn Grammy-optreden. Dan begint hij met zijn track FEEL. die hij laat overlopen in zijn track New Freezer met Rich the Kid, die ook op het podium verschijnt. En Rich komt niet met lege handen! Terwijl Kendrick Lamar bovenop het glas staat te rappen, slaat Rich de auto onder hem helemaal kapot met een honkbalknuppel.

In de prijzen

Kendrick Lamar mocht ook nog een prijs mee naar huis nemen, namelijk die van International Male Solo Artist. Andere winnaars tijden de BET's waren Stormzy en Dua Lipa, die beiden twee prijzen in ontvangst mochten nemen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Europa

The Brit Awards zijn in Londen toch!? Yes, Kendrick Lamar is inderdaad in de buurt! En niet voor niets, want morgen staat hij met zijn DAMN. Tour in Amsterdam.

Ster advertentie
Ster advertentie