Naar homepage
Music

Ouassima vraagt MHD waarom hij gaat stoppen met rappen

  1. Newschevron right
  2. Ouassima vraagt MHD waarom hij gaat stoppen met rappen

MHD wist iedereen onlangs te choqueren door vlak voor de release van zijn nieuwe album 19, bekend te maken dat hij gaat stoppen met het maken van muziek. FunX-reporter Ouassima bezocht de Fransman en vroeg hem wat de reden is achter zijn plotselinge aankondiging om ermee te kappen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verkeerde mensen

MHD vertelt Ouassima in het FunX-interview dat hij stopt wegens een combinatie van verschillende factoren: "Het is een beetje van alles: de vermoeidheid, de mensen om je heen, maar ook het gevoel dat je met de verkeerde mensen om gaat. Het is een moeilijke lifestyle. Het is niet meer zoals vroeger. Ik kan veel dingen niet meer doen en dat vind ik jammer."

Buitenlandse fans

MHD had nooit verwacht dat hij zo succesvol zou zijn over de landsgrenzen. Tegen Ouassima zegt de rapper: "Je weet dat er mensen in verschillende landen naar je luisteren, maar je merkt pas tijdens concerten zoals in Nederland, Duitsland of ergens anders. Het is zeker indrukwekkend en motiveert ons." Hopelijk motiveren zijn Nederlandse fans hem ook op 16 januari in Nederland, want dan staat hij in de AFAS Live.

Wie moet MHD vervangen?

MHD wil eigenlijk maar weinig kwijt over zijn afscheid. De rapper legt zijn focus op het nieuwe album en de bijbehorende tour die hij nu aan het voorbereiden is. Over een eventuele vervanger wil hij nu ook nog niet praten, maar daar maakt zich tevens geen zorgen om: "Er zijn nog genoeg andere Franse rappers, maar voorlopig ga ik nergens naartoe."

Ster advertentie
Ster advertentie