Music

Smiley dropt Is This Real clip met Shirma Rouse

  1. Newschevron right
  2. Smiley dropt Is This Real clip met Shirma Rouse
Smiley heeft een romantische videoclip voor de track 'Is This Real' uitgebracht. Op dit nummer heeft de Arubaanse reggaezanger samen met Shirma Rouse samengewerkt. De zangeres is één van de deelnemers van The Voice of Holland en zit in het team van Trijntje Oosterhuis. Aankomende vrijdag moet ze weer strijden om een plekje in de volgende ronde.

Vanmorgen vertelde Shirma in Start dat ze mensen aankomende vrijdag gaat verrassen met het nummer dat ze gaat zingen. Om welke track het gaat kon Rouse nog niet verklappen: "Ik kan het niet zeggen, je gaat schrikken!"

Op dit moment staat Smiley in de XChart met het nummer 'Sound di Alarm'. Het nummer 'Is This Real' werd eind vorig jaar al opgenomen en staat op Smiley's laatste album. De clip wilden de artiesten al eerder opnemen, maar hier kwamen ze niet eerder aan toe.

{source}
<iframe width="550" height="325" src="//www.youtube.com/embed/vCfo5SZ7Uf4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Beluister hieronder het Start interview met Smiley en Shirma Rouse terug.
{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/121955097%3Fsecret_token%3Ds-Fv2JQ"></iframe>
{/source}


Ster advertentie
Ster advertentie