Music

Beelden van Atif Aslam die slachtoffers Pakistan helpt

  1. Newschevron right
  2. Beelden van Atif Aslam die slachtoffers Pakistan helpt
De Pakistaanse Atif Aslam heeft de afgelopen tijd veel gedaan voor de slachtoffers van de overstromingen in zijn vaderland. Zo hielp hij onder andere bij het uitdelen van levensmiddelen. Ook heeft hij als steun voor de Pakistanen een nummer gemaakt. De foto's in de video en onderaan deze pagina, zijn gemaakt in het getroffen gebied. Om precies te zijn in Charsada en Peshawar.

Atif Aslam hoopt dat zijn fans ook hun bijdrage leveren aan de slachtoffers van de overstromingen in Pakistan. De Tera Hone Laga Hoon-zanger adviseert zijn fans om langs de deuren van kennissen, vrienden en buren te gaan. "Thuis zitten en je druk maken om mensen die moeten lijden, zal weinig veranderen aan hun situatie."



Kinderen

Atif Aslam heeft geholpen in het getroffen gebied en vertelt op zijn Facebook-pagina kort wat hij gezien heeft. "Ik zag lijken van mensen waarvoor de hulp te laat is gekomen. Op straat liepen kinderen rond die geen speelplaats meer hadden. Velen zijn hun ouders, vrienden en familie verloren. En het pijnlijkste is dat er niemand is om hun hand vast te houden en ze de kracht te geven om verder te leven."

Daarnaast biedt Atif Aslam zijn 'excuses' aan omdat hij niets gepost heeft op Facebook tijdens de Pakistaanse Onafhankelijkheidsdag. "Sorry, ik had het te druk met het helpen van de slachtoffers".

















Ster advertentie
Ster advertentie