Music

Saudische prins haalt Amr Diab over

  1. Newschevron right
  2. Saudische prins haalt Amr Diab over
Lang gingen er geruchten dat Amr Diab weg zou gaan bij zijn label Rotana. De Egyptische zanger was namelijk erg teleurgesteld in Rotana omdat zijn laatste twee albums al voor de officiƫle releasedatum gelekt waren via het internet. De eigenaar van Rotana, de Saudische prins Walid Ben Talal, heeft zich echter persoonlijk met de onderhandelingen bemoeid om Amr Diab alsnog te behouden. En met succes! De populaire zanger heeft een contract getekend voor nog eens drie jaar.

Het is niet zo gek dat de prins Amr Diab wilde behouden voor Rotana want zijn laatste album El Leila Di is de best verkochte Arabische cd van 2007. Amr Diab ontving er afgelopen november zelfs een World Music Awards voor in Monte Carlo:
{youtube}NYpXN3Ov6v0{/youtube}
Ook in Nederland doet Amr Diab het goed. Op FunX hoorde je zijn hit Ne'Oul Eih de afgelopen maanden veelvuldig voorbij komen en in de Arabsounds.nl Top 50 van 2007 staat deze single zelfs op nummer 1.

Volgens verschillende bronnen vliegt Amr Diab begin 2008 naar London om daar de clip op te nemen voor Khaleek Maaya. Die zou dan moeten uitkomen op Valentsijsdag.
Ster advertentie
Ster advertentie