Music

RKM y Ken-Y uit elkaar

  1. Newschevron right
  2. RKM y Ken-Y uit elkaar
Platenbaas Raphy Pina heeft aan de media verteld dat RKM y Ken-Y na bijna 10 jaar uit elkaar gaan. Rakim verklaarde gisteren in een interview dat ze dit willen doen om ze zich te kunnen concentreren op hun soloprojecten. Dit gaat van start zodra hun verplichtingen als duo zijn afgerond. RKM en Ken-Y willen beiden experimenteren met een andere muziekstijl.

Het duo werd in 2004 gevormd en kreeg al snel de kans om met bekende artiesten uit de reggaeton-scene nummers op te nemen. RKM y Ken-Y wisten al snel een award te winnen in de categorie 'opkomende latin artiest'.

Hun eerste album 'Masterpiece' werd in 2006 gelanceerd. Deze cd werd een groot succes waarvan de debuutsingle 'Down' op de eerste positie in Billboard Hot Latin Songs belandde. Er werden meer dan 600.000 exemplaren van het album verkocht waardoor het de platina status behaalde.

In totaal hebben de artiesten vier studioalbums gemaakt waarvan de laatste nog moet worden uitgebracht. In hun muzikale carrière hebben ze met een groot aantal artiesten gewerkt waaronder Don Omar, Daddy Yankee, Pitbull en David Bisbal.

RKM y Ken-Y ft. Hector el Father - Down (live)


Te Regalo Amores


Mi Corazon Esta Muerto


Ster advertentie
Ster advertentie