Music

Ultieme comeback: Demi Lovato opent Super Bowl 2020

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Ultieme comeback: Demi Lovato opent Super Bowl 2020

Demi Lovato is helemaal terug van weggeweest. Na haar tijd in rehab maakt ze nu een comeback waar je u tegen zegt: ze mag in 2020 namelijk de Super Bowl openen!

De Super Bowl vindt op 2 februari in Miami plaats en Demi Lovato (27) plaatste op Instagram - waar ze in december nog een break van heeft genomen - dat zij de sportwedstrijd mag openen met het volkslied.

overdosis

Het gaat eindelijk weer helemaal goed met Demi, die in 2018 in het ziekenhuis belandde door een overdosis en daardoor bijna dood was. Haar assistente vond haar bewusteloos in bed nadat ze een lange nacht gefeest had. De zangeres was in die tijd teruggevallen in haar drugsverslaving, terwijl ze daarvoor zes jaar lang clean was.

'volgende keer zingend'

Eind januari staat er al een supertof optreden voor Demi op de agenda: dan verschijnt ze bij de Grammy's on stage. En nu mag ze dus ook de wereldberoemde Super Bowl-opening doen. "Ik zei toch dat de volgende keer dat jullie van me zouden horen, het zingend zou zijn", schrijft ze op Instagram. Ze doelt daarmee op de volledig zwarte foto die ze in december plaatste, waarna ze een break op social media nam.

J.Lo & Shakira

Het optreden van Demi tijdens de Super Bowl kan er nog wel eens voor zorgen dat de zangeres straks nog harder dan ooit gaat. Tijdens de Super Bowl-break, misschien wel het bekendste moment van optreden ter wereld, treden dit jaar Jennifer Lopez en Shakira op.

Ster advertentie
Ster advertentie