Music

Chris Brown weer aangeklaagd

  1. Newschevron right
  2. Chris Brown weer aangeklaagd
Chris Brown is weer eens aangeklaagd door een vrouw. Dit keer gaat het om de 24-jarige Deanna Gines. Ze beweert dat Chris haar bewust tegen de grond heeft geduwd. Ze raakte hierbij gewond aan haar knie. Het incident vond schijnbaar plaats in de VIP sectie van de Heat Ultra Lounge in Californië. Volgens Gines hebben doktoren haar verteld dat ze misschien een knieoperatie moet ondergaan door haar val.

"Ik ben niet op de hoogte van dit incident. Ook zijn advocaat en zijn gehele team weten hier niks van af. Hij was in een vrolijke bui na zijn optreden in Powerhouse," aldus zijn vertegenwoordiger Nicole Perna. "Dit slaat kant nog wal," voegde ze er nog aan toe. De eigenaar van de club heeft ook verteld dat Chris haar niet heeft aangeraakt.

Veel mensen vragen zich af of Deanna Gines niet gewoon op zoek is naar aandacht en op die manier hoopt op een doorbraak. Zo heeft ze een account op de site 'Explore Talent' aangemaakt. Dit is een site voor mensen die graag acteur of model willen worden en zo hopen dat ze een keer te worden ontdekt.



Ster advertentie
Ster advertentie