Music

Belgische rappers Woodie Smalls en K1D te horen op soundtrack nieuwste NBA 2K-game

  1. Newschevron right
  2. Belgische rappers Woodie Smalls en K1D te horen op soundtrack nieuwste NBA 2K-game

Tussen Drake en Kendrick Lamar op een soundtrack? Dat klinkt voor veel rappers als een verre droom, maar voor de Belgische rappers Woodie Smalls en K1D is het werkelijkheid geworden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

NBA 2K

Muziek en games zijn tegenwoordig onafscheidelijk. Dat weten ook de makers van het populaire spel NBA 2K, die elk jaar een keiharde playlist opstellen die perfect aansluit bij de liefhebbers van de basketbalgame. In de volgende editie wordt ook ons buurland vertegenwoordigd, want niemand minder dan Woodie Smalls en K1D zijn met hun Tokyo Drift aan de soundtrack toegevoegd. Ze staan daarmee tussen de grootste hiphopartiesten van dit moment, zoals Kendrick Lamar, Lil Uzi Vert, Future, Joe Badass, Nas, Travis Scott, Sean Paul, ScHoolboy Q, Anderson. Paak, Drake en Quavo.

Hyped

Woodie Smalls is zelf een groot basketballiefhebber en hoefde niet lang na te denken toen hij een aanvraag kreeg: ''Ik speel zelf van jongs af aan NBA 2K, net als mijn vrienden. Ik was dan ook meteen hyped om toe te zeggen. Het is geweldig dat mensen zullen gamen met mijn muziek op de achtergrond,'' vertelt hij aan de Belgische krant De Standaard.

België

België was al snel te klein voor Woodie Smalls. Naast optredens in Nederland en België, trok Woodie Smalls ook naar Amerika. Al sinds zijn jeugd in Sint-Niklaas is hij bevriend met K1D, die op dit moment ook hard aan de weg timmert. Dat hun track binnenkort te horen is op NBA 2K18, kan alleen maar helpen om de carrière van de jongens een extra boost te geven. Van het spel werden vorig jaar namelijk maar liefst zeven miljoen exemplaren verkocht.

Oh, en als je denkt dat deze boys het niet halen bij Future en Drake, check deze 101Barz-sessie dan nog even:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie