Music

Tommy De DiXte

  1. Newschevron right
  2. Tommy De DiXte
Voor één week mag je hem “dikke Tom” noemen. In dit geval dikke Tommy, want Tommy is De DiXte met zijn zomerse tune Bij Mij. Het is de eerste track van zijn binnenkort te verschijnen debuutalbum. Het album wordt momenteel afgemixt, maar creatief gezien is het allemaal afgerond.

De eerste video en single, voor het nummer Bij Mij is geschoten door Danny “Kas" Stolker. De productie is in handen van Presto.

Tommy is in 1981 geboren aan de Zeeuwse kust. Op jonge leeftijd kwam hij daar in contact met skaten, punk en hip hop. Hij heeft HBO richting CMV gedaan en hij werkt met kids uit achterstandswijken. Door middel van kunst, cultuur, muziek en sociale omgang probeert hij bij te dragen aan een beter zelfbeeld van de jeugd.

Eeder kwam er een E.P uit samen met Tim (VSOP) genaamd Sfeerbeheer. Daarop stond hun gezamenlijke hit Kind In Jezelf, maar het succesnummer van Tim (Geloof Me).

{youtube}nTSYA2x2GE4{/youtube}
(Tommy Ft. Yootha - Bij Mij)

Op Tommy’s nieuwe tune wordt hij bijgestaan door Yootha. Zij is bekend van haar bijdrage op de soundtrack van de film Kicks (Geen Verschil, samen met U-niq en Feis). Nu kan je haar samen met Tommy heel vaak horen, want zij doet mee op De DiXte!
Ster advertentie
Ster advertentie