Music

Royal Lunchtime met Brainpower

  1. Newschevron right
  2. Royal Lunchtime met Brainpower
De lunchpauze doorbrengen met het Prinselijk Paar. Klinkt niet als een doordeweekse lunch, toch? Brainpower at dinsdag royale bammetjes met de Prins Willem Alexander en Prinses Maxima.

Brain was een van de weinige gasten die uit waren genodigd om te komen lunchen. Maar wat Brainpower dinsdagmiddag heeft besproken blijft een geheim.


Bijzondere mensen
Het gezelschap bestaat onder andere uit oevreprijswinnaar Freek de Jonge en Popprijswinnaar Huub van der Lubbe. Samen met Brainpower waren zij uitgenodigd omdat ze een zeer bijzondere prestatie hebben geleverd en een prijs of onderscheiding hebben ontvangen voor hun werk. Brainpower ontving vorig jaar nog van State de Lifetime Achievement Award.

Ssstt!
Brainpower is hiermee de eerste en enige rapper ooit in de Nederlandse muziek geschiedenis die persoonlijk gevraagd is van gedachte te wisselen met de prinses en de prins. Maar wat deze gedachtes waren zal altijd een geheim blijven als het aan de RVD ligt. De RVD staat niet toe dat er uitlatingen worden gedaan over de gesprekken met het Prinselijke Paar. (Bron:State)

Ster advertentie
Ster advertentie