Music

Kraantje Pappie de diXte met 'Waar is Kraan?'

  1. Newschevron right
  2. Kraantje Pappie de diXte met 'Waar is Kraan?'
Kraantje Pappie is deze week de diXte met 'Waar is Kraan?'. De Groningse rapper heeft de afgelopen weken zijn visitekaartje afgegeven met zijn debuutalbum Crane en de bijbehorende single.

Kraantje Pappie's album Crane is de eerste plaat waarvoor Noah's Ark en Top Notch de koppen bij elkaar hebben gestoken op strategisch vlak. Het eindproduct lijkt de markt goed aan te voelen, want de rapper maakte inmiddels zijn opwachting bij verschillende programma's waaronder het populaire programma De Wereld Draait Door.

De single van de Groningse rapper is inmiddels te horen op de meeste landelijke radiostations. Kraantje Pappie vertelde afgelopen week in Weekend WaX dat het allemaal vanzelf is gegaan, zonder dat hij zich gericht heeft op een commerciƫle insteek. "Ik heb niet in de studio gezeten met 'Nou ga ik dit en dit maken, want dan maak ik de meeste kans'". Samen met de mannen van Noisia creeerde Kraantje Pappie een albumsound die door muziekkenners wordt bestempeld als nieuw en verfrissend. Mede daardoor is 'Waar is Kraan' deze week de diXte!

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/3MLZMY6TrIU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie