Music

Jay-Z en Kanye West genieten in 'Otis' videoclip

  1. Newschevron right
  2. Jay-Z en Kanye West genieten in 'Otis' videoclip
Jay-Z en Kanye West gaan in hun langverwachte video Otis aan het werk met een aantal powertools. De twee megasterren choppen een peperdure Maybach totdat het op een auto uit de film Death Race lijkt. Ter info: De auto kost normaal meer dan een kwart miljoen euro. Aan het einde van die video is te lezen dat de opbrengst van het bewerkte voertuig gedoneerd wordt aan Oost-Afrika, waar momenteel de hongersnood heerst.

Otis is het vierde nummer op het Watch The Throne album. De track is een wisselwerking tussen de karakteristieke stem van de overleden zanger Otis Redding, afgewisseld met coupletten van hiphopgrootheden Kanye West en Jay-Z.De videoclip van Otis is het eerste visuele wapenfeit van het Watch The Throne album. Jay-Z en Kanye West lanceerden de cd afgelopen maandag op iTunes. Binnen een paar uur was te zien hoe groot beide artiesten zijn. Het album stond in twintig landen op nummer één. De wereld leek te wachten op een samenwerking tussen de rijkste rapper van de wereld en de gestoorde producer met zieke beats.

Een opvallend detail aan de tracklist is dat Beyoncé, de vrouw van Jay-Z, ook meezingt op Watch the Throne. De beeldschone zangeres is te horen op de track 'Lift Off'. Daarnaast staan er ook samenwerkingen op met Bruno Mars, Mr Hudson en Frank Ocean.

Ster advertentie
Ster advertentie