Music

Jon Tarifa neemt clip op tijdens Parkpop

  1. Newschevron right
  2. Jon Tarifa neemt clip op tijdens Parkpop
Jon Tarifa heeft Road to Parkpop gewonnen en staat daarom 24 juni op het hoofdpodium van het beroemde Haagse festival. De So Right-rapper vertelde dinsdag bij Morad en Shay dat hij ook van plan is om beelden van zijn optreden bij Parkpop te gebruiken voor de videoclip van zijn zomersingle Focus.

Solo op Parkpop

Het is niet de eerste keer dat Jon Tarifa op Parkpop te zien is. In 2006 stond hij er al met Nuclear Family en in 2008 en 2009 was hij aanwezig met de groep L4, waar hij destijds deel van uitmaakte. Jaren later staat hij voor het eerst op het podium van Parkpop als solo-artiest, maar wel met de steun van zanger Robin Brock en een grote band.

Focus video

Jon Tarifa vertelt FunX dat hij de komende tijd lekker doorgaat met muziek maken en dikke hits scoren. Zo komt dit jaar nog de single 'Focus' uit. Een deel van de bijbehorende videoclip wordt opgenomen tijdens Parkpop.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F50178826&show_artwork=true"></iframe>
{/source}

Road to Parkpop

Jon had hevige concurrentie tijdens de strijd om de hoofdpodiumplaats. Hij nam het tijdens Road to Parkpop op tegen goede acts zoals Juicy Jones, New Manhattan Big Band en ook Capitol Hill. De laatstgenoemde groep ken je onder andere van de FunX-hit 'What You Know About Love'.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/rz0VGnL8rpU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie