Music

Mitchell Brunings in Amerikaanse Bob Marley musical

  1. Newschevron right
  2. Mitchell Brunings in Amerikaanse Bob Marley musical
Mitchell Brunings speelt in mei en juni van dit jaar de hoofdrol in de Amerikaanse musical 'Marley' over het leven van Bob Marley! De zanger van de Rootsriders werd wereldwijd beroemd door zijn Redemption Song-auditie bij The Voice of Holland, die ondertussen al 36 miljoen keer is bekeken op YouTube.

Natuurtalent

Artistiek directeur Kwame Kwei-Armah, die de musical Marley geschreven en geregisseerd heeft, zegt dat hij betoverd was door Mitchell Brunings' auditie. "Ik sprong in het vliegtuig naar Nederland voor hem. Acteurs uit alle hoeken van de wereld hebben auditie gedaan, maar hij was een natuurtalent. Zijn prachtige soulvolle stem, diepe respect voor Bob's muziek en levenswijze maken Mitchell de juiste man voor deze productie."

Grote eer

"Bob Marley heeft mijn leven geïnspireerd en daarom is het een grote eer om hem te mogen spelen in een nieuwe musical," zegt Mitchell Brunings. "Ik ben zo blij om het levensverhaal van Bob Marley met Kwame, de geweldige cast en de muzikanten tot leven te brengen op het podium."

I AM PROUD TO FINALLY SHARE THIS WITH YOU GUYS!!!!I JUST ARRIVED IN BALTIMORE (USA) TO PLAY THE LEADROLE IN Center Stage PRODUCTION: MARLEY A WORLD PREMIERE MUSICAL!!

Posted by Mitchell Brunings on donderdag 26 maart 2015


Muziekrechten

De musical Marley wordt van 6 mei tot en met 14 juni gespeeld in Centre Stage in de Amerikaanse stad Baltimore. Dankij toestemming van Blue Mountain Music en Tuff Gong Pictures mogen de makers nummers van Bob Marley gebruiken in het stuk over het leven van de legendarische reggaezanger.



Ster advertentie
Ster advertentie