Music

Nino en Singa nog steeds op #1 in XChart

  1. Newschevron right
  2. Nino en Singa nog steeds op #1 in XChart
Nino en Singa kwamen de XChart binnen als de diXte en staan inmiddels al twee weken stijf bovenaan met 'Superheld'! De track is zelfs zo populair dat het inmiddels al bijna 400.000 keer is bekeken op YouTube.

Het emotionele nummer van Nino en Singa gaat over een hardwerkende en alleenstaande moeder. In de videoclip zijn daarom foto's verwerkt van zijn eigen moeder. De XChart #1 is afkomstig van het album 'Stille Wateren, Diepe Gronden', dat hij uitbracht via zijn eigen label Planeet Namek.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/mUjECMRjYV0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Uit de reacties op YouTube blijkt dat er veel mensen zijn die zich kunnen vinden in Superheld. Zo schrijft TimeVlogz:

"Ik herken dit in mijn familie. Paar jaar geleden dat mijn moeder moest werken voor een stiefvader die geen ruk deed. 1 kind die ging studeren. 1 kind die bezig was met school 1 kind in een internaat en ik. Ik was een kind op de basisschool. Gepest, ruzie, en problemen werden bij mij gelegd. Maar 1 iemand kon me troosten: Mama. Nu een andere stiefvader, mama heeft een burnout gehad en is nu aan het revalideren. Ze is sterk geweest. Heel sterk. Mama dankjewel!"

Ster advertentie
Ster advertentie