Music

Marokkaan Saad Lamjarred domineert Arab Chart met zomerhit LM3ALLEM

  1. Newschevron right
  2. Marokkaan Saad Lamjarred domineert Arab Chart met zomerhit LM3ALLEM

Wie dit jaar de stranden van Marokko onveilig maakt of in een taxi naar de pyramides van Egypte zit, kan niet om LM3ALLEM heen. De laatste single van zanger Saad Lamjarred verovert namelijk heel Noord Afrika en het Midden-Oosten. LM3ALLEM staat al weken op #1 in de Arab Chart van FunX.

Opvallende video

Saad Lamjarred's vrolijke LM3ALLEM videoclip is inmiddels de 72 miljoen views al gepasseerd. In de opvallende clip van de 30-jarige zanger gebeuren de gekste dingen. Zo zie je een oud opa'tje met een knalgele headphone bouncen op de beat en een oma die haar naaimachine als draaitafel gebruikt.

Topdesigners

Het succes van de videoclip heeft Saad Lamjarred ook te danken aan beroemde regisseur Amir Rouani. Hij schakelde de hulp in van topdesigners Hassan Hajjaj en Kenza Chaoui voor de kleurrijke outfits.

Super Star

Saad Lamjarred werd in 2007 tweede bij de Arabische versie van Idols: Super Star. In de jaren die volgden bracht Saad verschillende singles uit en ging zelf nog acteren. Zijn grootste successen beleefde hij met de singles Enty en Mal Hbibi Malou.

Mal Hbibi Malou

Enty

Ster advertentie
Ster advertentie