Music

Vato Gonzalez geeft ´Born To Do Music´ gratis weg bij FunX!

  1. Newschevron right
  2. Vato Gonzalez geeft ´Born To Do Music´ gratis weg bij FunX!
Vato Gonzalez bedankt zijn fans voor alle support en geeft daarom in samenwerking met FunX en Mr. Z deze week gratis de exclusieve track ‘Born To Do Music’ weg. Je kan de track van Vato kosteloos downloaden via de FunX App.

Volgens Vato Gonzalez is 2012 al duur genoeg: “In een tijd waarin de fossielen van de muziekindustrie het internet nog liever plat leggen, dan meegaan in de recessie, geven we deze track gratis weg als dank voor alle FunX luisteraars!”

Nieuwe single en mixtape

Vato Gonzalez heeft de afgelopen jaren, als grondlegger van Dirty House, een omvangrijke en trouwe fanbase opgebouwd en het succes gaat keihard verder. Zo wordt vorige week bekend dat Vato met de single 'Badman Riddim' op de soundtrack van FIFA Street 4 komt te staan. De populaire voetbalgame is het volgende succes voor de track waarmee hij in de Engelse top 10 stond. Momenteel rond Vato Gonzalez de laatste werkzaamheden af rondom zijn nieuwe single. Ook worden de puntjes op de 'i' gezet van de zesde Dirty House mixtape, die gepland staat voor de zomer van 2012.

Ontmoet Vato Gonzalez

Wil jij Vato Gonzalez persoonlijk ontmoeten? Kom dan 11/12 februari naar de Jaarbeurs in Utrecht, waar hij zijn eigen Vato Gonzalez Community-stand heeft tijdens de Dancefair. Hier kan je de dj uit Spijkenisse de oren van z’n hoofd vragen en je demo achterlaten. Uit de doos met demo's zal Vato Gonzalez de beste uitkiezen voor een release op één van zijn labels, ‘Dirty House’ of ‘Crowd Control’. De zogenoemde ‘runner-up’ mag een officiële remix mogen maken voor een toekomstige release op een van de labels.

Ster advertentie
Ster advertentie