Music

Rapper Tastic richt zich na diploma weer fulltime op muziek

  1. Newschevron right
  2. Rapper Tastic richt zich na diploma weer fulltime op muziek

Tastic gooide zich zondagmiddag in het diepe in de FunX talentshow SuperSongDag met plugger Erwin Vogel als jurylid. De rapper uit Alphen aan den Rijn maakte in 2009 naam tijdens de Grote Prijs van Nederland, maar koos uiteindelijk voor zijn schoolcarrière. Nu z'n diploma in the pocket is, kiest het talent fulltime voor muziek. Daar heeft hij zelfs zijn baan voor opgegeven.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Droom

Tastic heeft stapels met nieuwe tracks liggen, maar staat nu op een kruispunt vol keuzes. Hij probeert bijvoorbeeld trapmusic op zijn nieuwste single 'Droom' en plugger Erwin Vogel is onder de indruk. De man die Da Luniz en de Spice Girls plugde noemt 'Droom' een hele goede productie en een echte FunX track. Erwin heeft wel een puntje van kritiek. Hij denkt dat andere radiostations Droom niet aandurven, omdat het niet poppy genoeg klinkt.

Toverstaf (LIVE bij FunX)

In het tweede uur rapte Tastic één van zijn favoriete tracks: Toverstaf. "Dit vind ik één van de tofste nummers die ik de laatste tijd heb gemaakt." Ook het kritische jurylid Erwin heeft er weinig op in te brengen: "Deze track bereikt een breder publiek dan Droom en gaat meer de popkant op, waardoor het interessanter wordt voor meerdere radiostations."

Ster advertentie
Ster advertentie