Music

Inna dropt clip voor 'Be My Lover' remix

  1. Newschevron right
  2. Inna dropt clip voor 'Be My Lover' remix
Inna bracht enkele maanden geleden de videoclip voor het nummer 'Be My Lover' uit. De zangeres heeft nu ook een clip gelanceerd voor de remix versie van de track waarop ze heeft samengewerkt met de Spaanse zanger/producer Juan Magan.

Het nummer is geproduceerd door Afrojack en METI. Hierin zit een sample verwerkt van de hit 'Be My Lover' uit 1995 die gemaakt is door La Bouche. Het is overigens niet de eerste keer dat Inna en Juan Magan hebben samengewerkt. In 2010 werkten ze namelijk samen voor het nummer 'Un Momento'.

Het is de tweede internationale single van Inna's derde studioalbum 'Party Never Ends'. Het is opvallend dat deze track alleen op de deluxe versie van het album staat. De normale versie van de cd werd wel twee maanden eerder uitgebracht. Het is dus mogelijk dat dit nummer daarna is opgenomen om met de deluxe versie het album een extra push te geven.

{source}
<iframe width="550" height="330" src="//www.youtube.com/embed/IcFUDMYYhO8?feature=player_embedded" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie