Music

Drake krijgt tips en advies van mentor Jay-Z

  1. Newschevron right
  2. Drake krijgt tips en advies van mentor Jay-Z
In de tijd dat Lil Wayne in de gevangenis zit heeft Drake een tijdelijke mentor nodig. Die vond de rapper in de vorm van Jay-Z. Jigga is de afgelopen maanden flink bezig geweest met Drake. "Hij begeleidt mij door het geven van tips en advies. Het klikt goed en ik geniet altijd van de gesprekken met Jay."

Voor Drake zijn de tips van Jay-Z van een ander niveau. "Jay zegt altijd iets anders dan de rest. Daarom betekent het meer voor me. Jay heeft een soort aura dat 'Daarom ben jij Jay-Z' uitstraalt."

Jay-Z was altijd één van Drake's idolen. "Vroeger wilde ik altijd Jay-Z worden. Daarom heeft hij een grote invloed op me." Drake zegt dat hij niet het type is dat je even kunt smeden zoals je wilt. Hij luistert graag en pikt daar de belangrijkste punten uit. "De gesprekken met hem zijn grappig en brengen met tot rust."

Jay-Z en Drake leerden elkaar kennen tijdens een samenwerking voor Jigga's album. Ze maakten samen de track 'Off That' voor het laatste album van Jay, Blueprint 3.

Jay-Z Ft. Drake - Off ThatOnlangs lekte een nieuw nummer van Drake uit. De track is een samenwerking met The-Dream en heet 'Shut It Down'. Het is bevestigd dat dit nog niet de definitieve versie van de slow jam is.

Het eindresultaat van de uitgelekte track komt op Drake's debuutalbum 'Thank Me Later' te staan. Ook werd bevestigd dat de nummer 'Over', 'Fireworks', 'Afrika Boombatta' en 'Lighten Up' op de cd komen te staan. Laatsgenoemde plaat is een samenwerking met Jay-Z.

Drake Ft. The-Dream - Shut It Down

Ster advertentie
Ster advertentie