Naar homepage
Music

Rapper Two Tone dropt Arabische track 'Weli Liya' met zangeres Ibtissam Tiskat

  1. Newschevron right
  2. Rapper Two Tone dropt Arabische track 'Weli Liya' met zangeres Ibtissam Tiskat

Rapper Two Tone, die in Nederland woonde, is verhuisd naar Dubai om zijn muziekcarrière daar een boost te geven. En dat lukt hem heel goed, want hij heeft de Arabische zangeres Ibtissam Tiskat weten te strikken voor de catchy track 'Weli Liya'. Het nummer gaat als een speer in de Arabische landen. In Algerije staat het op nummer vijf en in Marokko zelfs op nummer één! Fernando draaide de nieuwe song vanmorgen als Nandoleak en belde ook even met Two Tone!

Ibstissam Tiskat is bij het grote publiek bekend als finalist van een soort Arabische X-factor. "Iedereen zei tegen me dat ik haar moest checken. Ik was bij een radiopromo in Marokko waar zij ook was en daar vroegen ze live in de uitzending of wij niet samen een track zouden opnemen. Toen dacht ik ja waarom niet."

Weli Liya heeft nu nog een lyric video, maar er komt een echte videoclip aan! "We hebben eerst een lyric video gedropt om het nummer zo lang mogelijk intact te houden."

Two Tone, Daddy Yankee en Gustavo Lima
Ibstissam Tiskat is niet de enige artiest waarmee Two Tone de afgelopen periode in de studio heeft gezeten. Hij komt net terug van een Daddy Yankee zomertour in Spanje en daar komt misschien wel een mooie samenwerking uit! "Hij stelde zelf voor om een nummer samen te maken."

De rapper heeft inmiddels ook een track opgenomen met de populaire Braziliaanse Balada-zanger Gustavo Lima. "Het komt binnenkort uit en we blijven gaan. M'n volgende target nu is Frankrijk met de Franse artiesten."

Ster advertentie
Ster advertentie