Music

Lady Gaga releast Desi en Bollywood remix Born This Way

  1. Newschevron right
  2. Lady Gaga releast Desi en Bollywood remix Born This Way
Lady Gaga bracht onlangs een Bollywood- en een Desi-remix van haar wereldhit Born This Way uit. Voor de productie van de Aziatische versies vroeg ze het succesvolle Indiase Bollywood-producerduo Salim-Sulaiman en het drietal van Culture Shock.

De broertjes Salim en Sulaiman hebben een Bollywood remix gemaakt waarbij de echte muzieksfeer van de Indiase filmwereld goed naar voren komt. "Toen we begonnen aan 'Born This Way' waren we zowel enthousiast als nerveus." Dat kwam mede doordat het producerduo goed besefte dat hun gevraagd werd een Indiase draai te geven aan een track die in 23 landen op #1 stond. Salim en Sulaiman creƫerden de Bollywoodsferen met instrumenten als de sitar, de dholak en de dhol.

Born This Way (Salim & Sulaiman remix)


Culture Shock

Het trio van Culture Shock doet hun naam eer aan door Born This Way in een gewaagde Bhangra/Dub Step-versie te remixen. Lomaticc, Sunny Brown en Baba Kahn waren net als Salim-Sulaiman erg zenuwachtig. Ze vonden het moeilijk om Born This Way te strippen en er een Punjabi twist aan te geven. Ondanks de moeilijkheidsgraad zijn ze erg tevreden over het eindresultaat. "Het is een Culture Shock track geworden die onze grenzen heeft verlegd en hopelijk ook die van onze fans."

Born This Way (Culture Shock remix)


Houston

Mede door het succes van Born This Way heeft Lady Gaga moeite om met beide benen op de grond te blijven staan. Zo ging het onlangs in Houston verkeerd. De zangeres kwam ten val toen ze van een piano afsprong.

Ster advertentie
Ster advertentie