Music

Lady Gaga uit de kleren voor Kanye West

  1. Newschevron right
  2. Lady Gaga uit de kleren voor Kanye West
De camera's blijven gericht op Kanye West. Na zijn opzienbare onderbreking tijdens de MTV Video Music Awards vestigt hij nu de aandacht op zijn blog waarop een seksueel getinte clip is geplaatst voor zijn 'Fame Kills Tour' met Lady Gaga.

In de 31 seconden durende promotie video ligt Lady Gaga halfnaakt in de armen van een onbekende donkere man. De beelden zijn in slowmotion afgespeeld waardoor het wulpser lijkt dan het daadwerkelijk is. Op het einde van het filmpje hoor je Kanye met de naam van de tour: Fame Kills. Bekijk het allemaal hieronder...

Kanye West was overigens niet de enige die schokkende dingen deed tijdens de VMA's. Ook zijn nieuwe partner in crime, Lady Gaga, zorgde voor een schokgolf door haar suïcidale optreden tijdens het prijzenfestijn. De hele act rondom haar nieuwe single Paparazzi was nogal bloederig. Er spoot een fontein van bloed tussen Gaga’s borsten vandaan, waarna ze levenloos aan een vleeshaak werd opgetakeld. Die beelden vind je onder de promotiefilm van Kanye en Lady Gaga.

Kanye West & Lady Gaga 'Fame Kills Tour' PromoLady Gaga's bloederige optreden tijdens de VMA's

Ster advertentie
Ster advertentie