Music

Daddy Yankee geeft track 'BPM' gratis weg aan fans

  1. Newschevron right
  2. Daddy Yankee geeft track 'BPM' gratis weg aan fans
Daddy Yankee heeft een Facebook-actie met een bekend Amerikaans telefoonbedrijf opgezet waarbij mensen gratis een track van hem mogen downloaden. Het gaat hierbij om het nummer 'BPM'. De track staat op het aankomende album 'Prestige' dat in september wordt uitgebracht.

Bijzondere Quinceañera

Tieners maken ook kans om via de actie een bijzondere vijftiende verjaardag mee te maken. Dat is de leeftijd die in veel Latijns-Amerikaanse landen groots wordt gevierd. Wat deze geboortedag anders maakt dan andere verjaardagen, is dat de overgang van kindertijd naar volwassenheid van meiden wordt gevierd. Voor 'My Fabulous Quince' krijgen winnaars niet alleen een geweldig feest. Niemand minder dan Daddy Yankee komt daar een optreden geven.

Twitter
Op Twitter bedankte de Puertoricaan de mensen voor het geweldige respons dat hij tot zover heeft ontvangen op het nummer BPM. "Het is een cadeau voor alle dj's!", voegde hij er nog aan toe. Het is nog niet bekend of dit in de toekomst een officiële single gaat worden. Momenteel is de track Pasarela de single die bij de internationale radiozenders en op de FunX latin stream wordt gedraaid.

Daddy Yankee - BPM
Ster advertentie
Ster advertentie