Music

T.I. brengt Get Back Up-clip uit met Chris Brown

  1. Newschevron right
  2. T.I. brengt Get Back Up-clip uit met Chris Brown
Op de nieuwe track Get Back Up laat T.I. horen dat hij spijt heeft van zijn domme daden. Misschien geldt dat ook voor Chris Brown die hem bijstaat in het nummer. Een van T.I.'s domste daden is dat hij wéér de cel in moet.

Clifford Harris, zoals hij echt heet, werd in december 2009 vervroegd vrijgelaten op de voorwaarde dat hij zich 11 maanden goed zou gedragen. Dat verpestte hij in september 2010 door weer in aanraking te komen met de politie. In 2007 werd hij opgepakt wegens verboden wapenbezit en in 2010 ging het om verdenking van drugsbezit. T.I. moet daardoor een jaar de gevangenis in.

No Mercy

Get Back Up staat op het No Mercy-album van T.I. die in de eerste week van december uitkomt. Naast Chris Brown staan er ook samenwerkingen met Kanye West, Eminem, The-Dream en Christina Aguilera op de cd Volgens T.I. wordt No Mercy zijn beste muziekstuk ooit. Op het album rapt hij voornamelijk over de ups en downs die hij de afgelopen jaren heeft meegemaakt.

Inspiratie

"Ze zeggen dat tegenslagen de beste inspiratiemomenten zijn. Aangezien mijn leven de afgelopen jaren voor een groot deel uit zulke momenten bestond, kan je wel raden hoe geïnspireerd ik was tijdens de opnames van No Mercy," aldus T.I.

T.I. Ft. Chris Brown - Get Back Up

Ster advertentie
Ster advertentie