Music

Bollebof en Gio de diXte

  1. Newschevron right
  2. Bollebof en Gio de diXte
Bollebof en Gio zijn de diXte van de week met het nummer 'Ik Heb Je'. De track gaat over het genieten van de leuke momenten die je met je geliefde beleeft. De videoclip van de single is opgenomen in Dubai. De keuze is op deze locatie gevallen omdat de rapper een warme locatie toepasselijk vond voor de track die plezier en warmte uitstraalt. T-Pain zit in de nieuwe videoclip van Bollebof, maar de rapper zegt dat hij wel gevaar loopt: "Het is eigenlijk heel stiekem gegaan, dus ik hoop niet dat meneer T-Pain mij aanklaagt," vertelde de rapper vanochtend in Start.

De videoclip is een concept dat hem en zijn vriendin een dagje filmen uit hun leven. "We leggen elkaar vast met de Iphone. We kamen in een club, ik sta bij de dj booth en ik hoor een mannetje schreeuwen. Dus ik kijk om, is het gewoon T-Pain! Toen heb ik mijn Iphone gepakt en dacht: die gaat ook gewoon in de video," vertelt Bollebof.

'Ik Heb Je' is afkomstig van de EP D.R.E.A.M.S. Bollebof heeft daarop ook met artiesten als Ali B, Kleine Viezerik en Lange Frans gewerkt. Het opvallende is dat ook voetballers Gregory van der Wiel, Eljero Elia en Memphis Depay te horen zijn op de EP. D.R.E.A.M.S. kan je vanaf 17 mei gratis downloaden.

Ster advertentie
Ster advertentie