Music

Aptijt viert 20-jarig bestaan! "Ik kan niet meer tellen hoe vaak we 'Boeke' hebben gespeeld"

  1. Newschevron right
  2. Aptijt viert 20-jarig bestaan! "Ik kan niet meer tellen hoe vaak we 'Boeke' hebben gespeeld"

Op 1 juli 1995 stonden Kobi en Stuff samen met hun band, beter bekend als Aptijt, voor het eerst op het podium. Twintig jaar en vele hits later is Aptijt nog steeds alive en hebben ze hun grootste hit 'Boeke' al duizenden keren gespeeld. Om dat te vieren kwamen ze vandaag langs bij Start voor taart (met slagroom!) en vertelden ze over het feest dat morgenavond in de Melkweg losgaat. Want er mag gedronken worden "Maar het moet niet zo zijn dat je niet meer weet waar je auto geparkeerd staat."

Pikante vragen van de luisteraars

Ook jullie mochten vragen stellen aan de jarige band! Zo rekende Stuff uit dat ze al meer dan 25 cd's hebben gemaakt in de afgelopen twintig jaar en dat ze "aardig wat" verdiend hebben. "Ik werk ook nog bij de politie maar Aptijt verdient meer!", vertelde Stuff. Maar bij deze vragen bleef het niet. Want hoe zat het eigenlijk met buitenvrouwen? "Als we feesten, feesten we echt goed." En dat is misschien wel goed nieuws voor de luisteraar die een wel héél brutale vraag stelde..

aPTIJT IN DE MELKWEG

De jarige heren staan morgenavond in de Melkweg met een extra lang concert. Ze komen niet alleen want ook La Rouge treedt op dus het belooft een lange, zowele avond te worden. Voor wie alvast in de stemming wil komen, hieronder de hit die al vijftien jaar bestaat.

Ster advertentie
Ster advertentie