Music

Lady Gaga laat haar Jazz kant zien met duet Tony Bennett

  1. Newschevron right
  2. Lady Gaga laat haar Jazz kant zien met duet Tony Bennett
Tony Bennett's nieuwe single met Amy Winehouse werd deze week uitgebracht. Het nummer staat op zijn nieuwste album 'Duets II' die op 20 september wordt uitgebracht. Tony heeft ook een nummer met Lady Gaga opgenomen. De track is op een onbekende manier uitgelekt en op internet beland. ""My favourite is that Lady GaGa. She's the biggest. I'll tell you, I never met anyone with more talent than that lady," zei Bennett een keer over de excentrieke zangeres. Op de cd heeft 85-jarige Tony verder ook duets met onder andere Mariah Carey, Queen Latifah en Michael Buble.
Tony Bennett's nieuwe clip met Amy Winehouse werd deze week uitgebracht. Het nummer staat op zijn nieuwste album 'Duets II' die op 20 september wordt uitgebracht.

Tony heeft ook een track met Lady Gaga opgenomen. Het nummer is op een onbekende manier uitgelekt en op internet beland.
"My favourite is that Lady GaGa. She's the biggest. I'll tell you, I never met anyone with more talent than that lady," zei Bennett een keer over de excentrieke zangeres. Op de cd heeft 85-jarige Tony verder ook duets met onder andere Mariah Carey, Queen Latifah en Michael Buble.


Ster advertentie
Ster advertentie