Music

Gloeiend hete Glowb

  1. Newschevron right
  2. Gloeiend hete Glowb
Vier jongens met allen een andere achtergrond opereren onder de naam Glowb. Ze zijn door Akon's Konvict Music getekend. Ze zijn bezig met een promo-tour door Europa. Vorig jaar werden zij al bij XTips gesproken. Zij waren toen in Duitsland bezig met de promotie.
Deze tour begon in vier Engelse steden en daarna zijn de boys verder gereisd naar in totaal elf Europese steden. Maar wie zijn de jongens in Glowb eigenlijk?

De jongens zijn zoals de naam het misschien doet vermoeden ‘from around the globe”; ze hebben dus allen een andere roots, zou je denken, maar dat is niet helemaal waar. Ray en Renny zijn namelijk broers en komen oorspronkelijk van Sint Maarten. Edge is in Nederland geboren en Noura komt uit Marokko.

{youtube}Jpiy4SlVm28{/youtube}
De jongens zijn elkaar tegengekomen in het Amsterdamse uitgaansleven. Het verhaal gaat dat zij na een concert van Akon in de HMH een kleine auditie hebben gedaan. Daarop heeft Akon contact met ze gemaakt en is de deal rondgemaakt.

Je hoort spoedig meer over deze hot boys. Hun eerste single My Dreamgirl is zondag 16 maart Soulsmash in LoveLounge.

LoveLounge
Elke zondag, 20.00 - 22.00 uur


{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/muziek/FunX_My_Dreamgirl_Glowb.wma{/wmaremote}
Ster advertentie
Ster advertentie