Music

Cabo Trio

  1. Newschevron right
  2. Cabo Trio
Nelson Freitas ging hem voor. De volgende Quatro Plus member, die een solo album uitbrengt is Nilton Ramalho. Zijn album Dangerous bevat hip hop en r&b invloeden, maar ook invloeden uit de traditionele Kaapverdiaanse muziek. De titeltrack is de eerste single, maar op het album staat ook een samenwerking, die het bespreken waard is. Op Si Bu Era Di Meu (Als Je Van Mij Zou Zijn) werkt Nilton Ramalho namelijk samen met Eddy Parker en rapper GMB.

Eddy Parker (Edson Freitas) is ook een ex-lid van Quatro Plus. Deze man werkte onlangs met het Portugese talent Chelsy Shantel samen op de track Played Out Record. Nilton heeft dat ook gedaan en samen maakte hij met haar de track Abri Bo Coracao. Deze track hoor je vooral tijdens LoveLounge voorbijkomen.

Rapper GMB (Gary Mendes Borges) timmert zelf ook hard aan de weg. Vorig jaar kwam zijn eerste cd This Is Not An Album, This Is A…Phase uit. Van de track Meanwhile komt er binnen een maand ook een video uit. Je zult dus meer van hem horen, maar check in de tussentijd:

Si Bu Era Di Meu
{wmaremote} http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/muziek/FunX_Nilton_Ramalho_Ft_Eddy_Parker_and_GMB_Si_Bu_Era_Di_Meu.wma{/wmaremote} en

Meanwhile {wmaremote} http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/muziek/FunX_GMB_Meanwhile.wma{/wmaremote}
Ster advertentie
Ster advertentie