Music

Een bollywoodhit als Xtip!

  1. Newschevron right
  2. Een bollywoodhit als Xtip!
Leef! Of hoe Shurti Pathak en Naresh Kamath het beter vertalen: Jee Le!. In de moviesong van de film Luck zingen ze samen een vrolijk bollywoodnummer. Het nummer begint met een gitaar en daarna is een typisch Indisch deuntje te horen. Naresh begint met zingen en Shurti neemt het refrein voor zich. De track is een mix van Indiaanse en Westerse invloeden, maar het nummer heeft ook een hiphop-tintje. Bekijk hier de video van deze bollywood hit!

Shurti en Naresh hebben ook een remix van dit lied gemaakt. Hierin worden ze ondersteund door DJ amyth. Dit nummer is ondergebracht bij het muzieklabel T Series. Of deze nieuwe bollywood single hoog in de Xtipslijst komt, dat beslis jij. Stem dus op de Xtips!

{youtube}6mK6wJWFfH0{/youtube}

De bollywoodfilm Luck, waarin Jee le te horen is, is een echte actiefilm. Luck gaat over een jongen, Ram Mehra (Imran Khan), die is omringd door talloze problemen. Hij heeft de wil daaruit te komen, maar krijgt de kans er niet voor. De film begint met het citaat: 'Nobody gets justice. People get only good luck or bad luck.' Dat klinkt spannend, dus reserveer maar vast voor 24 juli, dan komt de film uit. Na het luisteren van deze track krijg je er in elk geval al helemaal zin in.

Voor Shurti is dit niet de eerste film waar ze in speelt. Ze heeft al eerder in bollywoodfilms gespeeld en ze is zelfs genomineerd voor de Filmfare Award in de categorie Beste Indiaanse playback-zangeres en songwriter. Naresh heeft ook meegezongen in veel tracks uit de Hindi versie van High School Musical.
Ster advertentie
Ster advertentie