Music

Marcia Griffiths Reggae XMas met Da’Ville

  1. Newschevron right
  2. Marcia Griffiths Reggae XMas met Da’Ville
Er zijn dit jaar weer een aantal gemaakt; reggae kerstnummers. T.O.K, Alozade, Monster Twinz en Ms. Thing hebben zich gebundeld als D’Link en namen de track Christmas Time Again op. Ook Reggae Queen Marcia Griffiths is bezig geweest. Zij nam in 2006 samen met Da’Ville al de track Every Year, Every Christmas op.

Beluister het hier!

De song is geproduceerd door Da'Ville's Fashozy Records. De opnames waren toen aan de late kant en daarom is de song pas begin december 2007 uitgebracht. Het origineel is afkomstig van Luther Vandross. Volgens Da'Ville is het idee om er een man/ vrouw duet van te maken, bij de opnames ontstaan. Eigenlijk vertelt de song het verhaal van een man, die “every year, every Christmas” met zijn special someone wil zijn.

Naast de eerder genoemde artiesten kan je voor een Reggae XMas ook op zoek gaan naar Carlene Davis’ Santa Claus Do You Ever Come To The Ghetto, Elephant Man’s Gangsta Christmas of anders Kiprich zijn Kipmus Carol.

Hier kan je in ieder geval Marcia Griffiths en Da’Ville horen met Every Year Every Christmas.

{wmaremote} http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/muziek/FunX_Daville_Ft_Marcia_Griffiths_Every_Year_Every_Christmas.wma{/wmaremote}
Bron: http://www.jamaica-gleaner.com (met dank aan: Claire Marie Martis)
Ster advertentie
Ster advertentie