Music

Wint Gers Pardoel een State Award?

  1. Newschevron right
  2. Wint Gers Pardoel een State Award?
De State Awards vinden vanavond plaats in de Off Corso te Rotterdam. Gers Pardoel is één van de genomineerden in de categorie 'Beste Artiest' en 'Beste Album'. Tijdens FunX Start vertelde de rapper dat hij het liefst voor beide categorieën een prijs in de wacht sleept, maar 'Beste Album' hem wel het leukst lijkt: "Beste album zou ik wel het tofst vinden. Voor mij is dat een kroonjuweeltje. Ik heb zoiets van het is me gelukt."

Nieuw album
Gers heeft een paar grote hits op zijn debuut-cd staan waaronder de knaller 'Ik Neem Je Mee' waarmee hij ook in België succes wist te bereiken. Momenteel werkt de rapper aan een nieuw album. Het voordeel is dat hij nu over meer mogelijkheden en connecties beschikt. Hij werkt onder meer met Soulsearchin' en Ronnie Flex aan tracks. Reverse, die verantwoordelijk was voor de beat van 'Ik Neem Je Mee', staat ook op het producerverlanglijstje van Pardoel.

Tour
De rapper kan vanavond niet aanwezig zijn bij de State Awards omdat hij moet optreden in het Paard van Troje te Den Haag. Gers deelt dan het podium met een band die hem begeleidt bij zijn eerste clubshow. Dit optreden is onderdeel van de clubtour die dan van start gaat.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F67504829&show_artwork=true"></iframe>
{/source}

FunX
Ook FunX is vanavond (19-23 uur) LIVE bij de uitreiking van de State Awards met een speciale uitzending van Wat Anders met Venz en Jiggy Dje.
Ster advertentie
Ster advertentie