Music

Jay Kay boekt succes met Lil Wayne en Flo Rida

  1. Newschevron right
  2. Jay Kay boekt succes met Lil Wayne en Flo Rida
Jay Kay is weer terug van weggeweest. De Curaçaose zanger heeft onlangs het nummer 'What the Girls Like' uitgebracht. Op het nummer is ook Flo Rida te horen. De finalist van Idols heeft de rapper echter nog nooit ontmoet. De samenwerking verliep op de moderne manier via internet. Zelfs de videoclip werd door een regisseur in Italië via Skype gerealiseerd.

Oorspronkelijk had Jay Kay het nummer voor een andere artiest geschreven. De werknemers van het platenlabel die de demo hadden ontvangen vonden dat de zanger het zelf zo goed had ingezongen, dat ze de track onder zijn naam wilden uitbrengen.

Weekend
Jay Kay heeft onlangs ook met zangeres Carolina Marquez aan een project gewerkt. Het nummer 'Weekend' was hier het resultaat van. Op de track zijn ook Lil Wayne en Glasses Malone te horen. Beide nummers vind je terug in de XTips. Breng je stem uit!

Doorzetter
"Als je door blijft gaan, komt er een moment dat het je lukt", deelde Jay Kay vanmorgen mee in FunX Start. De zanger vertelde hoe hij al jaren aan zijn muzikale carrière werkt en er ook vertrouwen in had dat hij met hard werken resultaat zou gaan boeken.

Om beter in de picture terecht te komen, verhuisde hij ooit van Curaçao naar Nederland. Hij deed daar mee aan Idols waar hij uiteindelijk derde werd. Hij bracht enkele clips uit, maar besloot uiteindelijk 4,5 jaar geleden om naar de Verenigde Staten te verhuizen om de kansen op een doorbraak te vergroten. Jay Kay woont daar momenteel in Los Angeles.

Interview met Jay Kay in FunX Start


Jay Kay ft. Flo Rida - What the Girls Like


Carolina Marquez vs Jay Kay ft. Lil Wayne & Glasses Malone - Weekend
Ster advertentie
Ster advertentie