Music

'Beyoncé treedt op bij de grammy's'

  1. Newschevron right
  2. 'Beyoncé treedt op bij de grammy's'

Het is nog niet officieel bevestigd, maar de kans is groot dat de zwangere Beyoncé volgende week op gaat treden bij de Grammy Awards. Onder andere The Weeknd, Alicia Keys, John Legend en Bruno Mars hebben werden eerder al bevestigd. De 59e uitreiking van de Grammy Awards vindt plaats op zondag 12 februari.

gespot

Beyoncé werd volgens bronnen gisteren gespot tijdens een repetitie op een geheime locatie. Ook heeft haar vader per ongeluk in een inteview voor de Amerikaanse verklapt dat zijn dochter zal optreden bij de Grammy's. Hij vertelde over een telefoontje die hij met zijn dochter had waarin ze "moe klonk, omdat ze aan het werken was aan een Grammy optreden".

nominaties

Op dit moment heeft Beyoncé in haar carrière een recordaantal Grammy-nominaties binnengesleept. Ze werd voor 62 Grammy's genomineerd. Dat zijn meer nominaties dan elke andere vrouwelijke artiest. Van die Grammy-nominaties heeft ze er twintig gewonnen.

record

Dat is niet het enige record dat Beyoncé kan verbreken. Queen Bey maakt namelijk kans op negen awards. Als ze dit jaar acht Grammy's erbij wint, is ze de succesvolste vrouwelijke artiest in de geschiedenis van de Grammy's. Haar album 'Lemonade' is genomineerd voor o.a. album van het jaar en het nummer 'Formation' is genomineerd voor nummer van het jaar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie