Music

Missy Elliott dropt 9th Inning en Triple Threat

  1. Newschevron right
  2. Missy Elliott dropt 9th Inning en Triple Threat
Missy Elliott heeft haar comeback gisteren officieel gemaakt met de release van twee tracks. '9th Inning' en 'Triple Threat' zijn samen met haar partner in crime 'Timbaland' gemaakt. Op internet verschenen enkele weken geleden al previews van de nummers. Gisteravond werden de tracks via UStream ten gehore gebracht.

"We komen muziek weer een draai geven. We hebben dit al twee decennia lang gedaan en mensen vragen zich af waarom we daar zo lang over hebben gedaan. Ik dacht daar ook zo over, we moesten onze hersenen verfrissen", aldus de femcee. "Je doet het goed of je brengt niks uit", voegde ze er nog aan toe.

Timbaland vertelde in een interview bij de urban radiozender Hot97 uit New York dat de kwaliteit van muziek flink achteruit is gegaan. "De muziekwereld is in slechte staat, het is alsof we in de Tweede Wereldoorlog zitten en wij moeten opdraven om te redden wat er van over is", aldus de producer. Missy brengt eind dit jaar haar aankomende studioalbum ´Block Party´ uit. Het is alweer zeven jaar geleden dat ze haar laatste cd ´Cookbook´ heeft uitgebracht.

Ster advertentie
Ster advertentie