Music

Gio zingt over pure liefde in nieuwe clip

  1. Newschevron right
  2. Gio zingt over pure liefde in nieuwe clip
Gio laat na een lange tijd weer van zich horen met de track 'Alleen Met Jou'. De videoclip van de single is gisteravond gelanceerd. Met dit nummer wil de zanger aangeven dat mensen vaak de kern van een relatie vergeten. "Het draait niet om geld, cadeaus en whatever, maar nog altijd om liefde", aldus Gio.

Videoclip & download
In eerste instantie was de zanger niet van plan om een videoclip te schieten. Een vriend van hem vond het zonde en heeft hem uiteindelijk toch overtuigd. Dit is volgens Gio een cadeautje voor de fans en ook toepasselijk met valentijnsdag om de hoek. Het is tevens een opwarmertje voor de volgende track met clip die in de planning staat. Volgende week vrijdag kan je 'Alleen Met Jou' exclusief downloaden op de FunX-site!

Afwezigheid
Vorig jaar wist Gio nog succes te boeken met de zouk track 'Bonnie & Clyde'. Daarna is het een tijdje stil geweest rondom de artiest. Er waren onderhandelingen gaande tussen Gio, een platenlabel en de befaamde producer Giorgio Tuinfort. Uiteindelijk konden twee partijen er niet uitkomen met elkaar waardoor Gio en Tuinfort het bij andere labels gaan proberen.

Gio - Alleen Met Jou
Ster advertentie
Ster advertentie