Music

Komt Stromae binnenkort met nieuwe muziek?

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Komt Stromae binnenkort met nieuwe muziek?

Vijf jaar geleden bracht Stromae zijn laatste album Racine Carrée uit. De afgelopen jaren is het erg stil geweest rondom de Belgische zanger. Maar nu lijkt hij toch echt bezig te zijn met een comeback.

Nieuwe muziek

De aanleiding voor de geruchten dat de Formidable-zanger binnenkort met nieuwe muziek terugkeert, is het nummer La Pluie van Franse rapper OrelSan. Op deze track is Stromae namelijk ook te horen. Daarnaast tekende hij een platendeal bij het Amerikaanse label WME-IMG en is hij op zoek naar dansers voor een clip die in april in Parijs wordt opgenomen.

Mentale problemen

Twee jaar geleden maakte de zanger bekend dat het niet goed ging met zijn gezondheid. Stromae kreeg door het slikken van malariapillen last van psychische problemen, waaronder angstaanvallen en verwarring. In een interview in de Franse krant Libération vertelde de artiest hoe zwaar dit was: "Ik ben echt gek geworden, ik was constant verward, had angstaanvallen en werd vaak misselijk.''

GEwerkt

De afgelopen tijd leefde Stromae dan ook een teruggetrokken leven. Dat betekent echter niet dat de artiest alleen maar stil heeft gezeten. Samen met zijn vrouw Coralie heeft hij achter de schermen keihard gewerkt voor zijn muziek- en modelabel Mosaert. De geliefden ontwierpen pasgeleden nog een nieuwe lijn voor hun kledingmerk.

Ster advertentie
Ster advertentie